miercuri, 22 septembrie 2010

Aviatorul

Ce naveta spatiala, Aurele! Pana si tu ai fi fost uimit de cata tehnologie a fost investita intr-o asemenea carcasa.

Porecla i-a fost aleasa nu dupa meserie si nici dupa faptul ca avea impresia ca va va duce pe toate in al noulea cer, ci datorita unui coleg de serviciu al Misandrei. "Geaca" (o alta poveste) l-a poreclit "Aviatorul" pentru arele infinite de manager, rectific, mai bine zis de director pe regiune. 

Dus la sala, regional, cu priviri largi sub fuste, "Aviatorul" isi marea pe zi ce trece numarul aspirantelor pe pozitia de copilot. Brunet la origini, cu tample bine definite, cu bratul incordat in permanenta, se plimba trufas prin centrul vechi, la bratul Misandrei.

Visul se spulbera atunci cand cavalerul cobori de pe Calul Alb, care intre timp se convertise in Martoaga, naveta spatiala disparu ca prin farmec, fiind inlocuita de un gadget rudimentar de dimensiuni modeste (de la prea multa sala!),  iar o voce soptita incercand sa para ispititoare spunea: "As vrea sa ma simti inauntru!". Milogitul nu a incetat, se transforma din ce in ce mai tare, intr-un scancet, apoi intr-un scartait de usa, care imi ridica parul inexistent de pe intreg corpul.

Fetelor, spuneti voi, cum ar putea sa te faca chestia asta, sa mergi mai departe. Ceea ce vroia sa para o expedietie pe aripile vantului, s-a transformat intr-o poveste hilara expusa in cateva randuri.

Cine este interesat de ceea ce a urmat, sa nu ezite in a-si exprima doleanta!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu